Kezdőlap TERMÉKEK Alkalmazások ▼ Egészségügy Fogászat Kereskedelem Idősek otthona Források Tudástár RÓLUNK KÉPEK REFERENCIÁK KAPCSOLAT
 

RÓLUNK

Küldetésünk

Egy olyan világot képzelünk el, ahol a természet ősi szépséget a belső térbe kerül, ahol a képzőművészet és a technológia, a megfelelő építészeti kontextusban biztosítja azt a békét és egyensúlyt, mely a természet mélységének autentikus megtapasztalásából ered. Megvalósítható és árban is elérhető mennyezeti és fali installációkat biztosítása mellett köteleztük el magunkat, hogy a természet határtalanságának zsigeri érzetét hívjuk életre, tiszta és alapvető módon.

Alkotók vallomása

Úgy gondoljuk, hogy a Sky Factory virtuális álmennyezet megoldásai és a többi termék nem csak szép fotó, és nem csak dizájnelem. Sőt, mélyebb értelemben még csak nem is az égboltról szólnak. Inkább olyan természetillúziók, melyek célja, hogy a zárt, belső terekben az ott lévők számára a határtalan tér megtapasztalását biztosítsák.

A Sky Factory kollégái

A Sky Factory összes munkatársa természetimádó - csodálják a természet megjelenését, működését, teremtő erejét és önfenntartását. Csapatunk sokféle emberből áll össze, akik az USA és a világ más tájairól érkeztek. Nagyon jól kijövünk egymással. Ahhoz, hogy valaki felszállhasson a Sky Factory buszra, nem elég jegyet váltani - sok esetben nekünk magunknak kellett az ülőhelyet kialakítunk. Azaz több körös interjún, próbaidőn, csapat általi értékelésen és folyamatos helytállással, a termékek, a szolgáltatás, a kultúra minőségére fordított figyelmünkkel érdemeltük ki a helyünket.

Kultúránk

Egy szervezet számára a kultúra olyan, mint az élő organizmusok számára a DNS - az a belső minta és kommunikációrendszer, melyre minden egyes sejt és maga a szervezet is épül, ami alapján él és növekszik. Az egészséges szervezethez jól funkcionáló DNS szükséges. A betegség akkor üti fel fejét, ha a DNS állomány sérül. Hasonlóképpen, a kultúránk az az anyag, amely meghatározza az egyének (a sejtek) és az egész test formáját és kifejeződését, viselkedését.

Napenergia

Üzleti modellünk zöld és fenntartható, és ehhez tartjuk magunkat. Ezért 2012-ben 54 kW-os napelem rendszert állítottunk fel, mely több mint 100%-át fedezi a SkyFactory energiaigényének. Akkoriban ez volt a legnagyobb magán jellegű beruházás Hawkeye államban (Iowa). A létesítménnyel kapcsolatos tovább információkat a Solar oldalunkon olvashat.

100%-ban fenntartható és organikus kert

A Sky Factory Amerika szívében, Iowában található. A fenntartható gazdálkodás alapelveit betartó farmerek, szövetkezetek és tanárok tiszteletére a Sky Factory saját, 3,5 hektáros biofarmot és kertet üzemeltet. Faith Reeves, a Sky Factory gazdája, talajkutató, nem csak a fenntartható gazdálkodás oktatója, de sokféle zöldséget termeszt, melyet a Sky Factory kollégái egész évben élvezhetnek.

Made in USA

A Sky Factory egy családi tulajdonban lévő cég, mely a helyi gazdaságra épül, és minden termékét az USA-ban gyártja. Akár Európába, akár Japánba, Latin-Amerikában vagy Afrikába, Közel-Keletre vagy Ausztráliába szállítunk, minden egyes termékünket Fairfieldben, Iowában tervezzük és gyártjuk, a központunkban.

Kapcsolat

Sky Factory Hungary
www.SkyFactory.hu

Szervánszky Zoltán
+36 20 249 4189
zoltans@skyfactory.hu

Szervánszky Art Kft.
Szolnok
5000
Pálma u. 7.


Kapcsolat